Što je CRM?

eKomunikacija CRM (eng. costumer relationship management) je online aplikacija na hrvatskom jeziku potpuno prilagođena manjim i srednjim tvrtkama za upravljanje klijentima. Pomaže u vođenju kontakata, zadataka, izradi ponuda i računa te komunikaciji s klijentom. U srednjim tvrtkama dodatno može pomoći sinkronizaciji odjela prodaje i marketinga s odjelom računovodstva, dok u manjim tvrtkama može koristiti kao cjelokupno CRM rješenje.

Jednostavnost korištenja

Sustav radi na svakom internetskom pretraživaču stoga za uporabu ne trebate nikakvo prethodno podešavanje. Slobodno možete zaboraviti na čitanje dugačkih uputa i nepotrebne troškove povezane s instalacijom programa.

Automatske nadogradnje i osvježavanje programa

Preko interneta ćete uvijek upotrebljavati najnoviju verziju programa. Briga i troškovi povezani s nadogradnjom programa stoga su suvišni.

Zaštita podataka

Svi vaši podaci su zaštićeni i na raspolaganju su samo onim osobama kojima povjerite korisničko ime i lozinku. Za korisnike se mogu odrediti različite razine pristupa. Zakup aplikacije preko interneta uključuje automatsku izradu sigurnosnih kopija za zaštitu vaših podataka.

eKomunikacija je web rješenje za suvremenu tvrtku čijim zaposlenicima je potreban pristup ažurnim podacima s bilo kojeg mjesta. Program je dostupan na svakoj lokaciji – dovoljno je da imate pristup internetu. To znači da programsko rješenje eKomunikacija možete koristiti kod kuće, na poslu ili čak kada ste sa strankom na sastanku, a međusobno možete povezati više poslovnih jedinica na različitim lokacijama.